ulotki na ulicach - Wersja do druku +- Warszawskie forum ogólnotematyczne (http://dyskusyjne.warszawa.pl) +-- Dział: Forum dyskusyjne (/forum-3.html) +--- Dział: Reklama (/forum-5.html) +--- Wątek: ulotki na ulicach (/thread-10.html) |
ulotki na ulicach - Vladira - 09-01-2014 10:24 PM hej! uważacie, że ulotki niemalże wciskane w ręce przechodniów na największych deptakach i rynkach miast spełniają swoje zadanie czy też od razu, bez czytania, lądują w koszu? RE: ulotki na ulicach - admin - 09-02-2014 05:38 PM odpowiem starym klasykiem mysle, ze samo chodzenie z szyldem i koszulka obrandowana, mialby podobny efekt, co te ulotki. RE: ulotki na ulicach - Edyta - 09-02-2014 06:23 PM no może, może ja tam zawsze zaglądam, czego dotyczy ulotka, ale niezwykle rzadko zdarza mi się jakoś specjalnie wgłębiać w jej treść RE: ulotki na ulicach - Ogolin - 09-02-2014 06:51 PM ja tylko biorę dlatego, że chce, aby osoby roznoszące ulotki coś tam zarobiły RE: ulotki na ulicach - Seju - 09-02-2014 07:44 PM dokładnie!!! robię dokładnie to samo i nie rozumiem ludzi, którzy odmawiają wzięcia ulotki- co im zależy? przecież nic ich to nie kosztuje, a to praca tych ulotkarzy!!! RE: ulotki na ulicach - Renka - 09-02-2014 08:35 PM no dobrze, przekonaliście mnie - już nie będę omijać ulotkarzy szerokim łukiem ;D |